Overnatting

Larviksdistriktet har en rekke overnattingssteder med alt fra hotell, pensjonat, leiligheter, campingplasser eller gjestehavn til båten din. I vårt område er det mange besøkende om sommeren og høy aktivitet, så det lønner seg å bestille overnatting så tidlig som mulig, selv om O-festivalen ligger i forkant av det største trykket.

Vi i O-festivalen har også noen spesielle tilbud med skolehotell, avtale med to hoteller og et par andre overnattingstilbud som du kan lese om under.

Skolehotell og bobilparkering

Vi tilbyr rimelig overnatting på vårt skolehotell, kun ti minutters gange fra arena. Her er det mulig å overnatte fra torsdag 27. juni. Du må ta med liggeunderlag/madrass og sovepose. Vi tilbyr en enkel frokost som er inkludert i prisen. Vakt er tilstede døgnet rundt. Prisen er 200,- per døgn.

Mer informasjon finner du her.

På uteområdet til denne skolen er det plass til noen bobiler/campingvogner, ta kontakt på epost til skole@of19.no om dette er interessant. Merk at det ikke er tilgang til elektrisitet, at drikkevann hentes inne på skolen der det også er tilgang til toaletter/dusj.

Hotellavtaler

O-festivalen 2019 har avtale med Trudvang gjestegård og Quality Hotel Grand Farris. Begge disse overnattingsstedene er sentralt plassert i byen, omtrent 2,5 km fra arena. Vi har holdt av rom for deltagere på O-festivalen, så bruk booking-referansen vår når du bestiller.

Mer informasjon om hotellavtalene finner du her.

Andre tilbud

Det er ledig drøyt tredve senger på Sportellet ute på Bergeskogen som passer større grupper, her er det bare å ta kontakt for å bestille plass. Les mer her.

Tanum gjestegård ved Tanum kirke i Brunlanes tilbyr overnatting på Stabburet for gruppe inntil 10 personer. Les mer her.

visitlarvik.jpeg